luni, decembrie 11, 2006

Cosuri pentru deseuri din autoturisme

... frumos aliniate, in dreptul primelor 4 masini oprite la semafor...

9 comentarii:

Alexandra spunea...

nu cred! acum urma sa te intreb daca e in Romania, dar fundul de dacie zice TOT! (si daca nu erea fundul 'cela, erau indicatoarele! sunt desteapta, nu? :)))))))

Spiridus spunea...

dap, u are...
eu am ramas perplexa cand le-am vazut: si nu le-am vazut numai pe o strada, ci pe mai multe...
incotro ne ducem oare??

Alexandra spunea...

(stii ca acum imi vine sa zic ca ne ducem drecu :)), dar...) ma voi abtine si voi raspunde prin: spre o tara civilizata, cum numai Europa stie sa creeze. Punct!

Spiridus spunea...

couldn't have said it better myself :)

Anonim spunea...

daca observ eu bine, primul cos are deja semnele civilizatiei pe el... pata aia neagra tare seamana cu o incercare de incendiere :))

sa speram ca mergem spre ceea ce restul lumii numeste "normalitate"

Spiridus spunea...

esti carcotas! :p

Anonim spunea...

Recunosc, sunt si carcotas. Dar mai e ceva... mor de ciuda ca treci prin cartierul meu si vezi (si fotografiezi), lucruri pe langa care eu trec nepasator... Ma refer aici si la florareasa din piata :)

Nu mi-o lua in nume de rau, admir ce vad la tine pe blog, si "te vizitez" cu mare placere

Spiridus spunea...

E avantajul de a merge prin locuri mai putin familiare, unde te miri de toate si vezi toate cu ochi proaspeti :) Deci ne vizitam reciproc: tu pe mine e blog, eu pe tine prin cartier :)

Anonim spunea...

va minunati degeaba, se vede ca sinteti pietoni cu totii. incercati numai sa aruncati ceva (orice) din masina in aceste cosuri - e imposibil sa nimeresti intrarea in cos (asta da ca ajungi la el din masina - de fapt pasagerul, nu soferul). ideea nu e rea, dar e nevoie de cosuri speciale, cu o deschidere mai mare. bani aruncati pe fereastra...